Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 15:30

Να τα πάμε μία βόλτα, να τους βρούμε ένα σπίτι…

Συνάντηση με εκπροσώπους φιλοζωικών σωματείων της Αττικής είχε ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρ. Γουρδομιχάλης, προκειμένου να συντονισθούν οι προσπάθειες υιοθεσίας των ζώων από το κυνοκομείο της Σπάρτης, που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ΔΙΚΕΠΑΖ (Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων) στο Σχιστό.
Στο πλαίσιο της καμπάνιας αποφασίστηκε, ήδη, η πραγματοποίηση μίας μεγάλης δημόσιας εκδήλωσης για το πρωί της προσεχούς Κυριακής 10 Απριλίου, κατά τη διάρκεια της οποίας οι επισκέπτες, οι εθελοντές και οι φροντιστές του ΔΙΚΕΠΑΖ θα βγάλουν βόλτα εκτός των εγκαταστάσεων τα 17 φιλοξενούμενα σκυλιά από τη Σπάρτη.
Όλα αυτά τα ζώα πέρασαν τα τελευταία χρόνια της ζωής τους δεμένα σε αλυσίδες λίγων μέτρων, ή ήταν εξαναγκασμένα να ζουν περιορισμένα στα λίγα τετραγωνικά μέτρα των κλωβών του κυνοκομείου της Σπάρτης.
Οι γιατροί και οι νοσηλευτές του ΔΙΚΕΠΑΖ που τα φροντίζουν από τις 24 Φεβρουαρίου, έχουν καταφέρει να αποκαταστήσουν πλήρως την υγεία και τη θρεπτική κατάσταση όσων αντιμετώπιζαν προβλήματα, αλλά τώρα πια χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων σας για να τους προσφέρουμε τη ζωή που τους αξίζει.
Με σύνθημα «Μία βόλτα αγάπης για τα ζώα της Σπάρτης», το ΔΙΚΕΠΑΖ σας καλεί όλους αυτήν την Κυριακή 10 Απριλίου και ώρα 10:30 π.μ. στις εγκαταστάσεις του, να βοηθήσετε σε αυτήν την προσπάθεια.

Ελάτε μαζί μας να τα πάμε μια βόλτα στην ύπαιθρο και που ξέρετε; Μπορεί στο τέλος αυτής της «βόλτας», να τα περιμένει... και το σπίτι που τόσο έχουν ανάγκη!

20220323 134244 2 ΔΙΚΕΠΑΖ 2