Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 13:38

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο ΔΙΚΕΠΑΖ

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ) πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26.11.2014 από τον Γενικό Δ/ντή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλεξανδρόπουλο και μέλη της επιτροπής ελέγχου της Δ/νσης Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής των εγκαταστάσεων του ΔΙΚΕΠΑΖ, παρουσία του Αντιδημάρχου Πρασίνου και Προστασίας Ζώων του Δήμου Αθηναίων κ. Αποστολόπουλου. Παραβρέθηκαν, επίσης, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Τσατσαμπάς, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Δημοσθένης Σταματάτος και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Κατσαντώνης.

Με το πέρας της επίσκεψης, ο Γενικός Δ/ντης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του τόσο για τις εγκαταστάσεις, όσο και για τη λειτουργία του ΔΙΚΕΠΑΖ. Χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος προς τους ελεγκτές του Υπουργείου, ανέφερε ότι «…Και αν ακόμα δεν υπήρχε αυτό το Κέντρο, θα έπρεπε να το είχατε ανακαλύψει…», ενώ κάλεσε τη Διοίκηση του ΠΕΣΥΔΑΠ σε άμεση συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κουκουλόπουλο προκειμένου να συζητηθεί η πιθανότητα συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του ΠΕΣΥΔΑΠ, ως στρατηγικού εταίρου για το Λεκανοπέδιο Αττικής σε θέματα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης τόνισε: «...Τα αποτελέσματα αυτών των ελέγχων, είναι ο καθρέπτης λειτουργίας του ΔΙΚΕΠΑΖ.»